Program


Boráriák - Operaest öt koccintással

Boráriák - Operaest öt koccintással

Egyedi és megismételhetetlen este, ahol csodálatos áriák kíséretében kézenfogja egymást és asztalhoz kíséri nézőit borgasztronómiánk és az operáinkból közismert zenei kultúránk. Az este végén nézőink az élménnyel együtt hazavihetik az ötödik felvonás tokaji Demetervin Élvezet borának poharát, mely emlék a jegy árába ez esetben benne foglaltatik.  több

Aktuális előadásokSzersén Gyula vendégköszöntője után kezdetét veszi az estre hangolódás Mozart D-dúr művével, melyet követően Wendler Attila elénekli Mascagni - Parasztbecsület című operájából a "Bordalt". A Bordallal a közönség megkóstolhatja az első nemes nedűt és borköszöntőt mond a vendégborász is, megadva tiszteletét a közönségnek, az estnek, az ünnepnek.
 
Wendler Enikő fuvolán előad Antonio Vivaldi - Évszakok című oratóriumának Ősz tételéből 3 tételt. A közönséggel közös borkóstoló után a zenekar Frank Sinatra Henry Mancini: The Day of Wine and Roses híres slágerének zenekari változatát játssza el. Behumi Dóri és Wendler Attila előadásában pedig Jaques Offenbach: Hoffmann meséi című operájából a "Barcarola" című duettet hallhaja a nagyérdemű. Bartók Béla: Román népi táncok című művével búcsúzik Szersén Gyula és az est zárásaként Behumi Dórit hallgathatjuk meg.
 
Szereposztás, alkotó stáb:
 
A „Wendler kamarazenekar” Bujtor Balázs zenei vezetésével
Behumi Dóri énekesnő
Wendler Enikő fuvola művész
Szersén Gyula Jászai Mari Díjas színművész
Wendler Attila Simándy díjas operaénekes

Támogatóink