Program


ExperiDance: Boldogság 69:09

ExperiDance: Boldogság 69:09

BOLDOGSÁG 69:09

Fiatalság, boldogság 1969-ben és 2009-ben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 1. szerda, 19:00

„Bezzeg az én időmben!” – mondja a ’60-as évek generációja, amikor valamit jobban tudnak a mai fiataloknál. Most kiderül, igazuk van-e. A Boldogság 69:09 című táncjáték 1969 és 2009 fiataljainak boldogságkeresését hasonlítja össze a két korszak legnagyobb slágerei és legmenőbb tánclépései segítségével.

Bár a két dátum között 40 év eltelt, sok a hasonlóság: válságok és reformtörekvések formálták az emberek mindennapjait, alakították lehetőségeit és céljait. Ám mindez feloldódik egy felejthetetlenül vidám, időutazással egybekötött házibuliban, ahol a 2000-es évek klubslágerei versenyeznek a Táncdalfesztiválok hangulatával, és a csajozás-pasizás ugyanolyan izgalmasan gyötrelmes, mint a világtörténelemben bármikor.

A Nagy Generáció tagjainak és gyermekeiknek, komoly felnőtteknek és útkereső kamaszoknak, rock-, beat-, és hip-hop rajongóknak kötelező!

Kreatív team: Bistei Judit, Dénes Nándor, Holman Enikő, Kiss Levente, Morvai Veronika, Patonai Norbert, Petrovics Petra, Pintér Ágota Lotti, Újszászi András.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatóink